Treceți la conținutul principal

Şi-a pierdut viaţa după ce a căzut într-o groapă nesemnalizată din Balş

Tragedie fără margini în familia unui tânăr de 21 de ani, din comuna Bobiceşti, care în seara zilei de vineri şi-a pierdut viaţa în urma unui accident stupid. În timp ce era pe bicicletă, Marius Niţu a căzut într-o groapă nesemnalizată din oraşul Balş, formată în trotuar. 

Evenimentul rutier a avut loc în jurul orei 19:30, pe trotuarul pietonal de pe marginea DN 65 – E 574 care tranzitează oraşul Balş, în apropiere de podul de peste râul Gengea, situat la intrarea în localitate dinspre municipiul Slatina. „Un tânăr de 21 de ani, din comuna Bobiceşti, în timp ce se deplasa cu o bicicletă pe trotuar, în apropierea unui pod, a căzut într-o cavernă, accidentându-se”, a precizat comisarul şef Claudia Radu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Olt. Doi prieteni care se despărţiseră de victimă înainte de a avea loc nefericitul accident au fost cei care au sunat de urgenţă la apelul 112. În urma căzăturii în groapa adâncă de un metru, potrivit celor declarate de doctorul Marian Furtună, purtătorul de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Olt, tânărul a suferit un traumatism cranio – cerebral sever. Victima a fost transportată cu o ambulanţă la Spitalul Orăşenesc Balş, iar de aici a fost preluată de o altă autosanitară a SJA Olt şi transferată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, unde la scurt timp a decedat. Martori ai evenimentului au spus că groapa din trotuar în care a căzut tânărul nu era semnalizată. Potrivit poliţiştilor, în cauză se fac cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Colegiul Naţional „Ion Minulescu” Slatina, gazda Olimpiadei „Tinerii dezbat”

Sâmbătă şi duminică, la Slatina se va desfăşura etapa judeţeană a Olimpiadei naţionale de argumentare, dezbatere şi gândire critică „Tinerii dezbat”.
Olimpiada este organizată de Inspectoratul Şcolar Judeţean Olt şi va avea loc la Colegiul Naţional „Ion Minulescu” din municipiul Slatina. 13 echipaje, dintre care zece la secţiunea începători şi trei la secţiunea avansaţi, participă la această activitate, a cărei deschidere oficială este anunţată pentru data de 27 mai, în intervalul orar 09:30 – 10:00. Cele zece echipaje la secţiunea începători sunt Colegiul Național „Ion Minulescu”, Colegiul Național „Radu Greceanu”, Colegiul Național Vocațional „Nicolae Titulescu”, Colegiul Economic „P. S. Aurelian”, Liceul cu Program Sportiv – Slatina, Liceul Teoretic „Petre Pandrea” – Balș, Liceul Teoretic „Mihai Viteazul”, Colegiul Național „Ioniță Asan”, Colegiul Tehnic „Matei Basarab” – Caracal, Liceul Teoretic „Ion Gh. Roșca” – Osica de Sus, iar cele zece echipaje la secţiunea avansaţi sunt Lic…

Premiul I pentru Ansamblul „Bălteanca” la Festivalul „Crai Nou” din Braşov

Ansamblul folcloric „Bălteanca” din comuna Bălteni a fost prezent în weekend la cea de-a XIV-a ediţie a Festivalului naţional de folclor pentru copii „Crai Nou” de la Braşov şi a reuşit să se întoarcă acasă cu premiul I la secţiunea ansambluri de dansuri folclorice.
Festivalul a adunat la start sute de copii, membrii ai unor ansambluri folclorice sau solişti vocali, din judeţele Braşov, Olt, Covasna, Dâmboviţa, Harghita, Prahova şi Tulcea. Ansamblul oltean „Bălteanca” a luat parte la tradiţionala paradă a portului popular românesc, iar pe scena din Piaţa Sfatului din Braşov s-a remarcat cu cele trei momente coregrafice atent pregătite de instructorul coregraf Alexandru Rizea, respectiv cu suita de dans mixt, dansul de fete şi tradiţionalul dans bărbătesc căluşului. Copiii din Bălteni au reuşit să impresioneze juriul cu dansurile lor şi la final dansatorii olteni au primit din partea organizatorilor premiul I la secţiunea ansambluri de dansuri folclorice, categoria clasele V-VIII, ca…

Premiul I pentru copiii din Brâncoveni la Festivalul Internaţional „Am fost ş-om fi” de la Sighetu Marmaţiei

Ansamblul Folcloric „Muguraşii Brâncovenilor” din comuna Brâncoveni a participat în perioada 7 – 9 mai 2017 la cea de-a XIX-a ediţie a Festivalului Internaţional de Folclor „Am fost ş-om fi” de la Sighetu Marmaţiei, judeţul Maramureş. Şi de această dată, copii din ansamblu au reprezentat cu mândrie judeţul Olt şi au reuşit să se întoarcă acasă cu patru premii.
Concurenţa la această ediţie a festivalului a fost una acerbă, participând ansambluri din judeţele Maramureş, Olt, Bihor, Alba, Cluj, Brăila, Sălaj, Satu Mare, Botoşani, Prahova şi Bistriţa Năsăud, iar din străinătate au fost prezente formaţii din Serbia, Slovacia, Ucraina şi Ungaria. Însă, Ansamblul „Muguraşii Brâncovenilor” din Brâncoveni a reuşit şi de această dată să impresioneze juriul şi a obţinut premiul I la secţiunea ansambluri folclorice. De asemenea, la secţiunea solişti vocali ansamblul a avut două reprezentante, Nicoleta Iordache reuşind să câştige premiul II, iar Luiza Elena Caluschi menţiune. Pe lângă spectacolul…